Zoeken
Projectlijst 0

Blubase

Blubase biedt montagesystemen die installateurs in staat stellen om te doen waar ze goed in zijn: het installeren van zonnepanelen.

Snel en simpel installeren

Het connect montagesysteem van Blubase, voor platte daken is voor zowel in landscape, portrait en oost/west een kant-en-klare oplossing. De basiselementen zijn beschikbaar in twee maten en liggen snel op het dak. Enkel een kwestie van uitklappen, klikken en klaar. In combinatie met de beschikbare koppelstukken bepaal je zelf waar de looppaden komen te liggen. Zo maak je met Blubase connect een flexibel legplan om het maximale uit het dakoppervlak te halen.

Het montagesysteem connect met minimale componenten wordt volledig geassembleerd aangeleverd, waardoor er supersnel gemonteerd kan worden.

Met de handige geleiders in het montagesysteem werkt u eenvoudig alle kabels snel en veilig weg en een optimizer klikt u vast in de voet. Het connect montagesysteem bestaat uit weinig onderdelen en op 1 basiselement kunt u 2 panelen plaatsen.

Bekijk alle Blubase producten

Bij PV-projecten draait het om kwaliteit, snelheid en oppervlakte en hier voldoet connect oost/west allemaal aan. Met een stevige constructie van corrosiebestendig materiaal, slimme basiselementen en de kleinste steekmaat in de markt kunnen tot wel 8% meer zonnepanelen per vierkante meter geplaatst worden.

De calculator geeft antwoord op al uw vragen

Heeft u vragen over de ideale hellingshoek, tussenafstand, benodigde ballast of afstand tot de dakrand? Met de calculator van Blubase worden deze vragen allemaal beantwoord. Doorloop de eenvoudige stappen in de calculator om tot een volledig legplan te komen.

Hoe werkt de calculator van Blubase

  • Kies uw locatie, daktype en zonnepanelen
  • Teken het dak (voeg eventuele obstakels toe)
  • De calculator kiest nu het meest geschikte montagesysteem
  • Alles naar wens? Download uw legplan en materiaallijst

Naar de Blubase calculator.

Filters
Sorteren
Overzicht

Toevoegen aan een projectlijst

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in