Zoeken
Projectlijst 0

Solis

Solis, opgericht in 2005, is een gerenommeerde en toonaangevende fabrikant van zonne-omvormers. Met jarenlange ervaring behoort Solis tot de grootste spelers in de industrie.

Het merk Solis biedt kosteneffectieve oplossingen voor woningen, bedrijven en nutsbedrijven. Het levert waarde op elk niveau van de zonne-energie toeleveringsketen, en betrekt huiseigenaren, bedrijven, energieproducenten en investeerders in hernieuwbare energie over de hele wereld.

De productlijn van Solis omvormers maakt gebruik van innovatieve technologieën om uitstekende betrouwbaarheid te garanderen. Deze betrouwbaarheid is gevalideerd door de strengste internationale certificeringen.

Door een wereldwijde supply chain te combineren met toonaangevende R&D- en productiecapaciteiten, optimaliseert Ginlong zijn Solis-omvormers voor elke regionale markt. Het bedrijf bedient en ondersteunt zijn klanten met een team van lokale experts.

Het bewezen bankabele karakter van Solis wordt ondersteund door toonaangevende financiële instellingen, waardoor een solide langetermijnrendement op investeringen wordt gegarandeerd. Door samen te werken met belanghebbenden draagt Solis bij aan het versnellen van de wereldwijde reis naar een duurzamere toekomst.

Solis mini S6 1/3.6kW 1 Fase

De S6-GR1P(1-3.6)K-M stringomvormer is speciaal ontworpen voor residentiële PV-installaties. Met een maximale ingangsstroom van 14A is hij compatibel met hoogrenderende en bi-face modules. Het compacte en lichte ontwerp maakt de installatie eenvoudig. Bovendien is deze omvormer ventilatorloos, waardoor hij minder geluid produceert en zorgt voor een comfortabele leefomgeving. De geïntegreerde AFCI-functie fungeert als een preventieve brandbeveiliging. 

Solis S6 2,5/6kW 1-fase 2-MPPT DC

De S6-GR1P(2,5-6)K string omvormer is speciaal ontworpen voor residentiële PV-installaties. Met een maximale ingangsstroom van 14A is hij compatibel met hoogrenderende en bi-face modules. Het compacte en lichte ontwerp vergemakkelijkt de installatie ervan. Boven dien heeft hij een verhoogde beschermingsklasse van IP66. De geïntegreerde AFCI-functie fungeert als een preventieve brandbeveiliging. 

Solis S5 3/20kW 3-fase 2-MPPT DC

De driefasige stringomvormers S5-GR3P(3-20)K bieden een betrouwbare en professionele oplossing voor residentiële, kleine industriële en commerciële PV-installaties. Ze hebben een compact formaat, hoge efficiëntie en zijn verkrijgbaar in verschillende vermogensmodellen. Deze omvormers kunnen worden aangesloten op twee MPPT-ingangen, wat zorgt voor meer flexibiliteit en efficiëntie. 

Solis S5 25/40kW 3-fase DC

De S5-GC (25-40)K, een driefasige stringomvormer met een ontwerp van 3/4 MPPT, biedt meer flexibiliteit bij de configuratie, waardoor het een lagere milieubelasting en een hogere efficiëntie heeft. De werking van deze omvormer is bijzonder stil, vrijwel geruisloos, wat resulteert in een aangename woon- en werkomgeving. 

Solis S5 50/60kW 3-fase DC

De S5-GC (50-60)K is een driefasige stringomvormer die geschikt is voor de installatie van commerciële en industriële PV-systemen. Met zijn 5/6 MPPT-ontwerp biedt het een flexibele configuratie en verhoogde productie-efficiëntie. Deze omvormer is de perfecte bewakingsoplossing voor commerciële installaties, inclusief een intelligente redundante ventilator. 

Solis 80/110kW 5G 3-fase DC

De nieuwe generatie Solis-(80-110)K-5G-PRO is een 3-fase omvormer van Ginlong, speciaal ontworpen om hoogwaardige oplossingen te bieden voor C&I PV-projecten. Met een maximale PV-stringinvoerstroom van 18A en ondersteuning voor meer dan 150% DC-overmaat, is dit model compatibel met verschillende efficiënte PV-modules. Het biedt een combinatie van hoog rendement, stabiliteit en betrouwbaarheid. Bovendien is de omvormer compatibel met RS485/PLC/Wi-Fi/GPRS-communicatiemodi, heeft hij een geoptimaliseerd AC/DC-interfaceontwerp met hoge kabelcompatibiliteit en is hij eenvoudig te installeren, wat kostenbesparend is. Het Solis cloudplatform biedt een scala aan online O&M-tools, waardoor de O&M-kosten worden verlaagd, de installatie wordt vereenvoudigd en de systeemefficiëntie wordt verhoogd. 

Solis S5 3.6kW Hybride 1-fase 2-MPPT DC

De S5-EH1P(3-6)K-L-DC energieopslagomvormer is specifiek ontwikkeld voor gebruik in residentiële PV-energieopslagsystemen. Met een vermogen van 5 kW biedt deze omvormer een betrouwbare ondersteuning voor essentiële belastingen. Bovendien is de omschakeltijd naar de back-up modus minder dan 20 ms, wat resulteert in een snelle overgang bij een stroomstoring. Deze omvormer is uitgerust met diverse beschermings- en bewakingsmechanismen om zowel de batterij als de apparatuur veilig te houden. Dankzij de integratie van deze veiligheidsmaatregelen kan een optimale werking worden gegarandeerd. 

Solis 4.6kW RHI Hybride DC

De Solis omvormer is een uitstekende keuze voor geïntegreerde opslagsystemen die zowel on-grid als off-grid kunnen werken. Hier zijn enkele redenen waarom: 

  1.      Hogere opbrengsten: U kunt in realtime de verbruiksmodus selecteren op basis van de marktprijs, waardoor u hogere opbrengsten kunt behalen. 
  2.      Grote onafhankelijkheid: De Solis omvormer kan volledig autonoom (off-grid) werken, waardoor u onafhankelijkheid krijgt. 
  3.      Hoger rendement: Dankzij hoogwaardige merkcomponenten bereikt de omvormer een hoger rendement. 
  4.      Snelle omschakeling: De omschakeling naar het elektriciteitsnet duurt minder dan 20 ms. 

Solis 5/10kW 5G RHI Hybrid 3-fase Hybride DC

De Solis hybride omvormer is een uitstekende keuze voor een opslagsysteem dat zowel on-grid als off-grid kan werken. Hier zijn enkele redenen waarom: 

  1.      Volledige autonomie: De Solis hybride omvormer kan volledig zelfstandig functioneren. 
  2.      Hogere efficiëntie: Dankzij hoogwaardige componenten wordt de hoogste efficiëntie bereikt. 
  3.      Snelle omschakeling: De omschakeling naar de back-up voeding gebeurt in minder dan 20 ms. 
Filters
Sorteren
Overzicht

Toevoegen aan een projectlijst

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in